15 år med internet (video)

Jag brukar avsluta alla mina föredrag med samma tre bilder. Jag berättar hur internet såg ut på 90-talet och drar ett exempel på hur detta totalt har förändrats idag (kolla in Flu trends på google.org).

Jag har börjat jobba lite med screencastprogrammet Screenflow och tänkte därför bjuda på ett litet smakprov där jag pratar om just detta. Måste ju bara testa!

Screenflow är för övrigt helt grymt!

Nu när du har läst hela vägen hit kanske du skulle vara intresserad av dessa guldkorn:

  • Email

About Per Olof Arnäs

Logistikforskare, föredragshållare, seriebloggare. Har återvänt till universitetet efter åtta år i näringslivet. Brinner för källkritik, skepsis, entreprenörsskap och Tarantonifilmer. Tycker att det jobbigaste som finns är när jag får se bra affärsidé in action som jag borde kommit på själv. Och jag bloggar och twittrar naturligtvis som privatperson.
This entry was posted in Internet, SmartologyExport, smexp, Video and tagged , , , . Bookmark the permalink.