Precis som jag sa! Det var inte så svårt!

Häromdagen skrev jag – lite frustrerad – om hur jag saknade billiga och enkla flerpartssamtal via webcam. Jag är grymt imponerad av Skype som snabbt meckade ihop precis vad jag efterfrågade.

Snacka om service! 8 dagar från beställning till leverans!

Nu när du har läst hela vägen hit kanske du skulle vara intresserad av dessa guldkorn:

  • Email

About Per Olof Arnäs

Logistikforskare, föredragshållare, seriebloggare. Har återvänt till universitetet efter åtta år i näringslivet. Brinner för källkritik, skepsis, entreprenörsskap och Tarantonifilmer. Tycker att det jobbigaste som finns är när jag får se bra affärsidé in action som jag borde kommit på själv. Och jag bloggar och twittrar naturligtvis som privatperson.
This entry was posted in Internet, Jag rekommenderar, SmartologyExport, smexp and tagged , , , . Bookmark the permalink.